I 2020 opstod idéen med at skabe et sted, hvor de feminine gamere kunne søge hen, for at finde sødt pynt og sjove accessories til deres gaming udstyr.
At pynte sit gaming udstyr eller gadgets er en sjov og nem måde, hvorpå du kan vise din personlighed og skabe et sødt og unikt udtryk.
 
Til at starte med, har Cute Geek valgt at kaste sit fokus på Nintendo Switch.
På siden finder du hundredvis af forskellige thumb grips designs, som er små beskyttelseshætter til analogpindene på Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite og Nintendo Switch OLED. Ikke nok med, at de er med til at gøre din Nintendo Switch sød og unik, så er de også med at til forbedre spiloplevelsen, da de giver et mere sikkert greb på analogpindene.
 
I stedet for kun at sælge i pakker, har vi hos Cute Geek gjort det endnu lettere for dig, at skabe et udtryk der passer lige præcis til dig. De mange forskellige thumb grips sælges nemlig i enkelt stk, så du kan dykke ned i en stor bland-selv bod med thumb grips, hvor du frit kan sammensætte de forskellige styles. 
 
Alle produkterne hos Cute Geek er nøje udvalgt, og alle produkter er valgt ud fra, at de skal have et sødt og feminint udtryk.